• Tata ki te 3% te wahanga o te maakete waka hiko o Hapani i riro i a BYD i te haurua tuatahi o te tau
  • Tata ki te 3% te wahanga o te maakete waka hiko o Hapani i riro i a BYD i te haurua tuatahi o te tau

Tata ki te 3% te wahanga o te maakete waka hiko o Hapani i riro i a BYD i te haurua tuatahi o te tau

BYDhokona 1,084 waka i roto i Japan i roto i te hawhe tuatahi o tenei tau, me te pupuri i te 2.7% wahi o te mākete waka hiko Japanese.

Ko nga raraunga mai i te Japan Automobile Importers Association (JAIA) e whakaatu ana i te hawhe tuatahi o tenei tau, ko te tapeke o nga waka kawe mai a Hapani he 113,887 nga waeine, he hekenga i ia tau e 7%. Heoi, kei te piki haere te kawe mai o nga waka hiko. Ko nga raraunga e whakaatu ana ko nga kawemai waka hiko o Hapani i piki ake i te 17% ia tau ki te 10,785 wae i te hawhe tuatahi o tenei tau, tata ki te 10% o te katoa o nga kawemai waka.

E ai ki nga korero tuatahi mai i te Huinga Kaihoko Kaihoko Motuka a Hapani, te Huinga Waka Maama me te Motopaika a Hapani, me te Huihuinga Kaituku Motuka a Hapani, i te haurua tuatahi o tenei tau, ko nga hokonga waka hiko kaainga i Hapani he 29,282 wae, he hekenga mai i ia tau. 39%. Ko te nuinga o te hekenga na te hekenga 38% o nga hokonga o te waka hiko iti e rima tatau Nissan Sakura, he ahua rite ki te waka hiko Wuling Hongguang MINI. I taua wa ano, ko nga hokonga o nga waka hiko tere tere i Hapani he 13,540 nga waahanga, ko Nissan Sakura te 90%. I roto i te katoa, ko nga waka hiko te 1.6% o te maakete motuka waka a Hapanihi i te haurua tuatahi o te tau, he hekenga o te 0.7 ōrau mai i te wa ano i tera tau.

a

E kii ana te tari mohio maakete a Argus ko nga rama kee kei te rangatira i te maakete waka hiko o Hapani. I kii te tari i tetahi o nga mema o te Japan Automobile Importers Association e kii ana he maha atu nga momo tauira hiko e tukuna ana e nga kaihanga motuka o tawahi atu i nga kaihanga motuka Hapanihi.

I te 31 o Hanuere i tera tau,BYDi timata te hoko i te Atto 3 SUV (e kiia ana ko "Yuan PLUS" i Haina) i Hapani.BYDi whakarewahia te Dolphin hatchback ki Hapani i te marama o Hepetema kua hipa me te Seal sedan i te Hune o tenei tau.

I te haurua tuatahi o tenei tau, ka piki ake nga hokonga a BYD i Hapani ma te 88% i ia tau. Ko te tipu i awhina i te peke a BYD mai i te 19 ki te 14 i roto i nga rarangi hokohoko kawemai a Hapani. I te marama o Hune, ko nga hoko waka a BYD i Hapani he 149 nga waeine, he pikinga mai i ia tau e 60%. Kei te whakaaro a BYD ki te whakanui ake i ana hokonga hoko i Hapani mai i te 55 ki te 90 o naianei hei te mutunga o tenei tau. Hei taapiri, kei te whakaaro a BYD ki te hoko 30,000 waka ki te maakete Hapani i te tau 2025.


Wā tuku: Hūrae-26-2024